htio je pobjeći / Šokantna snimka: Policajci nisu htjeli pomoći muškarcu koji se utapao. 'Gušim se!'; 'Neću skočiti za tobom'

Image
Foto: Fox screenshot

Supruga muškarca molila je policajce da mu pomognu, a oni su je smirivali i nisu reagirali

7.6.2022.
9:48
Fox screenshot
VOYO logo

Tri policajca iz Arizone na administrativnom su dopustu nakon što su navodno gledali kako se čovjek utapa u jezeru Tempe Town, a nisu mu priskočili u pomoć.

Naime, na teren su izašli nakon prijave o nasilju u obitelji između muškarca i njegove supruge. Muškarac je navodno pokušao pobjeći od policije prema jezeru. Nije mogao isplivati i naposljetku se utopio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovo tijelo kasnije je pronašao tim za ronjenje, a smrt policija je proglasila tragedijom.

Policajci su, navodi se u priopćenju, paru rekli da njihova imena prolaze kroz bazu podataka koja se koristi za provjeru imaju li ljudi neriješene tjeralice, što je standardna procedura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta provjera još nije bila dovršena kada se muškarac odlučio popeti preko metalne ograde od 4 metra i ući u vodu. Policajci su ga obavijestili da kupanje u jezeru nije dopušteno", stoji u dijelu izjave. Plivao je, poručili su 30-40 metara prije nego se počeo utapati. Ubrzo je potonuo i više nije izronio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gušim se", rekao je muškarac, naveden kao "žrtva" u transkriptu koji je objavila policija, a policajac mu je vikao da se vrati.

"Ne mogu. Ne mogu", odgovorio je muškarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U redu, neću uskočiti za tobom", rekao je policajac.

U transkriptu je policajac navodno zaprijetio pritvorom njegovoj supruzi, te joj rekao: "Ako se ne smiriš, stavit ću te u svoj auto".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostatak dokumenta otkriva kako ih je supruga nastavila moliti za pomoć dok su joj policajci i dalje govorili da se smiri.

"Samo sam izbezumljena jer se utapa pred i nećeš pomoći", rekla je. Policija joj kaže da drugi policajac uzima čamac, a njegovo tijelo izvučeno je kasnije tog jutra.
Dužnosnici kažu da je grad zatražio od DPS-a i policije Scottsdalea da ispitaju reakciju policije na utapanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo