užas u noćnom klubu / Šokantnu scenu snimile kamere: Dvojica bogatih mladića silovali djevojku pa si međusobno čestitali

Image
Foto: shutterstock

Silovana žena je zadobila teške ozlijede, a nakon toga je morala primiti čak 230 ml krvi zbog hematoma, a zbog ozlijeda je morala i na operaciju

16.10.2019.
16:00
shutterstock
VOYO logo

Nakon što je 25-godišnjakina upoznala Ferdinanda Orlanda (25) i Lorenza Costanza (26) u Toy Room Clubu, silovali su je u sobi pokraj WC-a, piše Daily mail.

Orlando trenutno studira postdiplomski studij međunarodnog prava, a Costanzo je na postdiplomskom studiju ekonomije i menadžmenta. Obojica su danas osuđeni nakon što je na sudu dokazano da je žrtva bila previše pijana da bi pristala na seks s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teške ozlijede

Silovana žena je pritom zadobila teške ozlijede, a nakon toga je morala primiti čak 230 ml krvi zbog hematoma, a zbog ozlijeda je morala i na operaciju. Liječnik je rekao da nikada nije vidio tako teške ozlijede u čak 2000 sličnih slučajeva.

Mladići su imali vrlo skupe odvjetnike na suđenju, a pretpostavlja se da su ih platile njihove bogate obitelji iz Italije. Prije suđenja njihova je obrana isticala kako dokazi u ovom slučaju nisu valjani te su tražili obustavu postupka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjeli ste njezino ponašanje u klubu, uživala je. Očito je bila pijana i ne sjeća se što se dogodilo", rekao je jedan od odvjetnika.

Tužiteljstvo je istaknulo da se na nadzornim kamerama vidjelo kako su se njih dvojica dodavala nesretnom djevokom, a svaki ju je pritom ljubio. Orlando ju je nakon odveo u sobu za održavanje, a Costanzo je stajao iza nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam u sredini, između njih dvojice, nisam se mogla izvući. Držali su me dok sam hodala", ispričala je silovana djevojka na sudu.

Tužitelji su rekli da se na snimkama vidi i kako joj Orlando nakon svega popravlja haljinu koja je bila dignuta, kako bi ju pokrio. Zatim su ju odveli do ženskog WC-a, otvorili joj vrata, ubacili ju unutra, okrenuli je i otrčali van.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trčali su prema izlazu iz kluba. Tamo ih je kamera snimila kako se grle i međusobno si 'daju pet', smiju se i gledaju slike na mobitelu. Vidjelo se i kako gestikuliraju aludirajući na seks, pritom se smijući i čestitajući jedan drugome. To što djevojka nije bila u stanju pristati na seks nije im bilo važno i svejedno su to učinili", čulo se na suđenju.

Djevojka je poroti rekla da se ne sjeća toga jer je oko 23 sata počela puno piti u klubu, gdje je slavila rođendan prijateljice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećam se da sam bila jako pijana i puno sam padala, a zatim sam bila u toaletu i previjala se od bolova, nisam htjela izići. Iduće čega se sjećam je da sjedim na ulici na pločniku", rekla je za Daily mail.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo