Brza reakcija / Spasila mu život udaljena više od 8000 kilometara! Dječak dobio napadaj tijekom videoigre

Image
Foto: Shutterstock

Shvativši da nešto nije u redu, Dia je priskočila u pomoć tako što je nazvala lokalnu policiju

13.1.2020.
7:49
Shutterstock
VOYO logo

Britanskom tinejdžeru je život spasila prijateljica iz Teksasa kada je uočila da je dobio napadaj za vrijeme zajedničkog igranja videoigre.

Aidan Jackson, 17-godišnjak iz Engleske, je 2. siječnja u svom domu iznenada pretrpio napadaj dok je igrao videoigru s prijateljicom iz Teksasa, 20-godišnjom Diom Lathorom, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shvativši da nešto nije u redu, Dia je priskočila u pomoć tako što je nazvala lokalnu policiju u blizini Aidanova doma. Kada je policija stigla do dječakove kuće, njegovi su roditelji bili doma, no nisu primijetili da se nešto događa.

Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

"Gledali smo televiziju, a Aidan je bio u svojoj sobi. U drugom trenu smo primijetili dva policijska vozila ispred kuće sa upaljenim svjetlima", rekla je Aidanova majka Catherine Jackson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Catherine i njezin muž Steven su se hitno zaputili su sinovu sobu i našli ga "iznimno dezorijentiranog".

BBC News je u posjedu audio zapisa poziva policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zovem iz Sjedinjenih Američkih Država. Trenutno sam usred poziva sa prijateljem, imao je napadaj  i više ne reagira", rekla je Dia policiji i dodala da je znala Aidenovu adresu, ali nije imala brojeve telefona nikoga iz njegove obitelji.

"Kad nije reagirao, odmah sam potražila broj hitne službe za Europu. Kada to nije upalilo, morala sam se nadati da ću dobiti neku stvarnu osobu za razgovor na linijama koje nisu hitna služba", kazala je Dia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aidan je, prije ovog napadaja, posljednji imao u svibnju 2019. godine. Trenutno čeka na liječnički pregled zbog njih, ali se osjeća bolje.

Njegovi roditelji su iznimno zahvalni njegovoj prijateljici jer nisu imali pojma da se nešto događa, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno smo zahvalni na tome što je Dia učinila i šokirani što je moguće da smo bili u kući, a nismo znali da se išta događa", poručila je Catherine Jackson.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike