PODIJELILI ISKUSTVA / Srbi nezadovoljni ponudom na Jadranu: 'Razbili su nam auto, policija nije izašla ni na očevid!'

Image
Foto: Pixsell

'Uvijek je bilo tako. Očekivali ste bolje?'

11.6.2019.
9:58
Pixsell
VOYO logo

Turistička sezona ulazi polako u puni zamah, noćenja je sve više i u moru zadovoljnih lako će se pronaći netko tko ima problema s određenim dijelovima "ponude". Iako, ono na što se požalila jedna Srpkinja dugogodišnja je boljka ne samo Crne Gore već i drugih turističkih destinacija u susjedstvu, posebno u ranim fazama sezone.

"Destinacija: Sveti Stefan, gradska plaža. Ovdje je zaista divno: i zrak i čisto more, ali ljudska bahatost nema granice. Jučer je iznad (naših) glava, bagerist bezobzirno prolazio kako bi čistio prostor za ležaljke. A danas čisto more kao suza opsjedaju barke, ispuštaju otpad i prolaze pored kupača. Zaista za ne vjerovati. Oooo, ta laka zarada pravi čuda, foliranje i bahatost. Necivilizirano", navela je jedna Novosađanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, to je i druge potaknulo da ostave svoja loša iskustva.

"Prije dvije godine bili smo na SvetomStefanu krajem lipnja i bojali su ležaljke katranom. Svi su tabani, djeca, ručnici i papuče bili njime zamazani i sve je moglo u smeće. A prošle godine smo ležaljke platili 40 eura, a tri eura po satu parkiranje. Razbili su nam staklo na auto, a parkiralište je pod video nadzorom. Šteta je bila velika i skupa jer smo s malim djetetom morali u Podgoricu naći majstora. Policija nije izašla ni na očevid, a poslije sam otišla u stanicu odakle me nikad nitko nije ni nazvao. Možda da se nekom Rusu to dogodilo bila bi druga priča", napisala je jedna od komentatorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina je pak ustvrdila "koliko para, toliko muzike".

"Zna se kako je u Crnoj Gori. Uvijek je bilo tako. Očekivali ste bolje? Crna Gora i dalje je jedna od najpovoljnijih opcija za ljetovanje", zaključak je s kojim se ipak mnogi slažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo