cijena slobode / Srpska zrakoplovna kompanija zbog 'spekulacija' objavila koliko točno koštaju karte iz Rusije za Beograd

Image

'Ne ulazeći u razloge zbog kojih pojedini mediji i osobe žele plasirati neistine o navodno visokim cijenama karata, u cilju istinitog informiranja građana, želimo iznijeti precizne informacije u tom smislu'

22.9.2022.
15:56
VOYO logo

U medijima, ali i na društvenim mrežama objavljeno je mnogo "spekulacija i neistinitih tvrdnji" vezanih uz cijene zrakoplovnih karata između Beograda i odredišta u Rusiji, priopćila je Air Serbia.

“Ne ulazeći u razloge zbog kojih pojedini mediji i osobe žele plasirati neistine o navodno visokim cijenama karata, u cilju istinitog informiranja građana, želimo iznijeti precizne informacije u tom smislu", napisali su, prenosi N1 Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažu da zbog iznimno velike potražnje koja traje od ožujka ove godine, karte za letove Air Serbia između Beograda i Rusije moguće je kupiti samo nekoliko dana - pa i tjedana unaprijed.

U svom su priopćenju naveli da su karte za sve letove u rujnu već duže vrijeme rasprodane. Kada je listopad u pitanju, dodali su da je u prvoj polovici mjeseca ostalo još jako malo karata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno je najniža dostupna cijena aviokarte u ekonomskoj klasi u jednom smjeru između Moskve i Beograda od 397 eura. Najskuplja dostupna jednosmjerna karta u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda košta 567 eura. Kada su u pitanju povratne karte iz Moskve za Beograd u ekonomskoj klasi, najniža dostupna cijena kreće se od 816 eura, a najviša moguća je 1.156 eura. Sve cijene su prikazane ukupno, odnosno s uključenim svim pripadajućim porezima", objavili su u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo