uzrujao se / Srpski ministar o uvozu gej slikovnica iz Hrvatske: 'Zar nam ovo treba sad kad se borimo protiv pobačaja?'

Image
Foto: Facebook/Dugine obitelji

Prvih 500 primjeraka slikovnice, koje je udruga objavila prvenstveno za svoje članove i podržavatelje, u Hrvatskoj se razgrabilo i prije nego što je slikovnica predstavljena široj javnosti

3.5.2018.
13:32
Facebook/Dugine obitelji
VOYO logo

Srpski ministar za inovacije i predsjednik Srpske narodne partije Nenad Popović na svom je Twitter profilu objavio status koji pokazuje koliko je dotični uznemiren u vezi distribucije slikovnice 'Moja dugina obitelj' iz Hrvatske u Srbiju

Podsjetimo, slikovnica 'Moja dugina obitelj' autora Ive Šegote i Maje Škvorc te ilustratora Borne Nikole Žeželja promovira istospolne brakove u trenutku dok se na širem balkanskom području, posebice u Hrvatskoj, vode žestoke bitke što se moralnog aspekta pobačaja tiče. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U trenutku kada se kao država borimo da na sve načine da podržimo rađanje, iz Hrvatske nam uvoze gej slikovnice! To pod hitno treba zaustaviti! Moramo da stanemo na put onima koji žele da nas uvjere da je u redu da 'ROKO IMA DVIJE MAME, A ANA DVA TATE", poručio je Popović na svom Twitteru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvih 500 primjeraka slikovnice, koje je udruga objavila prvenstveno za svoje članove i podržavatelje, u Hrvatskoj se razgrabilo i prije nego što je slikovnica predstavljena široj javnosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo