neugodno iznenađenje / Srpski novinar usred presice napao Vučića zbog odnosa prema novinarima: 'Je li to u redu?!'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Aleksandar Vučić doživio je neugodno iznenađenje usred presice za vrijeme Beogradskog sigurnosnog foruma

18.10.2018.
16:48
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Neugodnu scenu doživio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić tijekom konferencije za medije na Beogradskom sigurnosnom forumu. 

Novinar N1 televizije u Srbiji Miodrag Sovilj zamolio je predsjednika Srbije da prestane s pritiskom na kolege s javnog servisa, kao i da njegovu televiziju prestane nazivati 'Šolakovom i Đilasovom televizijom'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako on kaže u kritici Vučiću, Dragan Šolak je suvlasnik, a Dragan Đilas nema nikakve veze s N1. Srpskog predsjednika zamolio je da se prema novinarima spomenute televizije ponaša profesionalno, jednako kao što se on odnosi prema njemu. 

"Mjesecima nas već tako nazivate. Mi se prema vama odnosimo profesionalno, a kako se vi odnosite prema nama? Je li to u redu?", pitao je Sovilj i vidno uznemirio Vučića. Unatoč tomu, predsjednik Srbije odlučio je u potpunosti ignorirati njegovu kritiku i nije mu ni odgovorio na pitanje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nakon drugog Soviljevog pitanja, o tome kako će se postaviti Srbija ukoliko Kosovo formira vojsku, Vučić mu se udostojio odgovoriti. 

“Ja sam se trudio cijelo vrijeme ponašati se, čini mi se, profesionalno prema vama, za razliku od vas koji nikada niste bili profesionalni. I to je moja najteža riječ koju upućujem vama. To je da nikada niste bili profesionalni. Uvijek ste bili izravna politička ekspozitura Dragana Đilasa. Hoćete mi zabraniti misliti? Hoćete mi zabraniti da imam drugačije mišljenje? Tko ste, i tko ima pravo govoriti mi što smijem reći, a što ne smijem reći. Ili ćete uvesti komisiju pa ćete me objesiti jer ne mislim kao vi?", mirno mu je odgovorio Vučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šolak i Đilas su u svim poslovanjima zajedno. Jedan od drugog kupuju. Je li Šolak 10 milijuna eura platio zgradu Draganu Đilasu? Evo ovdje na deset metara odavde. Nego, nešto ne volite pričati o činjenicama, a volite udarati u vreću, budući da mene nema da se branim na vašoj televiziji. A kad, kao što vidite, imam priliku da se branim i da kažem istinu onda tim gore po istinu. Ja ću vas nazivati kako mi vi želite, ali nikada neću propustiti reći da je to Šolakova televizija sa Đilasovim maksimalnim političkim utjecajem", dodao je Vučić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo