nemir u političkom sivilu / Srpski Pernar: Ljubiša Preletačević Beli iz vica ušao u politiku pa postao jedini ozbiljan konkurent Vučiću

U kampanju je krenuo još prošle godine iz Mladenovca na lokalnim izborima gdje je njegova stranka dobila 20 posto glasova. Sada poručuje: Ako ne uspijem u Srbiji kandidirat ću se za člana Predsjedništva BiH.

16.3.2017.
22:40
VOYO logo

Ljubiša Preletačević Beli. Vidite ga i to na bijelom konju, ali on uopće ne postoji.
Izmišljen je lik. On je Luka Maksimović iz Mladenovca, kandidat za predsjednika Srbije pod imenom - Beli.

U bijeloj limuzini praćen trubačima u nedjelju je predao više od 12 tisuća potpisa, iako se tražilo deset.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je mukotrpno, ali na kraju smo došli limuzinom. Hvala ti Jovana! Na kraju smo došli limuzinom. Bila je velika povorka. Došli smo iz Mladenovca i kamionima. Ljudi su se okupili. Divan trenutak za mene i oko mene i za sve nas. Ljudi, vjerujte mi ovo je jedna velika pobjeda za cijelu Srbiju, suze će mi krenuti", izjavio je.

Beli je drukčiji kandidat - polugol spašava djecu iz potoka, grli janjce, sastaje se s  arapskim šeicima. Ali kao i svaki drugi kandidat - obećava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klasična vrsta obećavanja. Ja ću opet obećavati, samo neću da sad na lokalu nego će to biti npr. Rakovica u Beogradu. Ja ću od Rakovice napraviti imperiju. Opet će se raditi traktori sa Porscheovim motorima. Ma svašta. Svašta. Meni je u interesu da ja postanem vrhovni vođa", govori Beli.

Prošle godine u travnju na lokalnim izborima, stranka SPN ili "Sarmu probo nisi" u Mladenovcu je osvojila 13 mandata u lokalnoj skupštini. Tada su obećavali najužasniju kampanju, ali i da će u lokalnoj bolnici otvoriti dvoranu za eutanaziju u koju će se umirovljenici moći sami prijaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako kladionice predviđaju pobjedu Aleksandra Vučića - Beli je među narod i kladioničare unio pravi nered. Izbori u Srbiji su drugog travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo