što kaže Melania? / 'Što si pobogu napravio s kosom, Donald?!' Američki predsjednik šokirao novom frizurom!

Image
Foto: AP Images

Kosa Donalda Trumpa misterij je već desetljećima

3.6.2019.
9:47
AP Images
VOYO logo

Frizura Donalda Trumpa njegov je zaštitni znak već desetljećima otkada traje i misterij – nosi li tupe ili je samo bio na neuspješnom presađivanju kose. Nagađalo se i da začešljanim fen-valom u stvari prikriva ćelavost…Jer, tko bi pobogu nosio takvu frizuru, a da je sve okej?!? Vanity Fair čak je izdao „Ilustriranu povijest frizure Donalda Trumpa“ uz upozorenje: „Ne čitajte prije jela!“.

Image

'Što si pobogu napravio s kosom?!' Trump ima novu frizuru koja mnogima baš nije 'sjela'

Image

'Što si pobogu napravio s kosom?!' Trump ima novu frizuru koja mnogima baš nije 'sjela'

No, ove nedjelje u Virginiji Trump je šokirao u izdanju u kojem ga je javnost vidjela možda i prvi put otkada je javna osoba uopće! Naime, američki predsjednik nenajavljeno se zaustavio u crkvi nakon što je bio u golf klubu u Sterlingu. Došao je na pozornicu kako bi odao počast žrtvama masovne pucnjave u Virginia Beachu, a američki predsjednik tom je prilikom skinuo šiltericu i izazvao šok i nevjericu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je svoju kosu, poprilično ravnu i dugu, začešljanu otraga, bez naznaka ćelavosti! Čak je i boja izgledala prirodnije, sa sijedim izrastom. Društvene mreže su eksplodirale, a odmah su ga usporedili s Michaelom Scottom, glavnim likom iz serije „U uredu“ i Gordonom Gekkom iz Wall Streeta. No, većina odobrava njegov novi look.  

Neki su komentirali: "Što si pobogu napravio sa svojom kosom Donald?! Skoro pa izgleda normalno". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Crkvi su se upravo pomolili za Donalda Trumpa, i odmah mu se promijeni frizura. Naš Bog ima fantastičan smisao za humor."

Trump je stigao u trodnevni posjet Velikoj Britaniji gdje će se sastati i s kraljicom Elizabetom, no vratio se na - stari imidž. Očito za dugoročnu promjenu još nije spreman usprkos uglavnom pozitivnim komentarima.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo