pobuna na cesti / Stotine prosvjednika iz BiH blokirale granični prijelaz s Hrvatskom, traže dodatak za branitelje

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Ilustracija

Iz udruge Zaboravljenih branitelja izvijestili su kako će blokada graničnog prijelaza trajati do ispunjenja njihovih zahtjeva

13.10.2016.
12:26
Grgo Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Pripadnici udruge Zaboravljeni branitelji, nezadovoljni svojim statusom, zapriječili su u četvrtak od 10.00 sati s bosanskohercegovačke strane promet za sva vozila na međunarodnom graničnom prijelazu Bijača prema Republici Hrvatskoj, koji se nalazi na koridoru Vc, priopćili iz Granične policije BiH. 

Promet je od 10.00 sati nemoguć za sva vozila osim za hitne slučajeve i pješake. Iz Granične policije BiH navode da se oko stotinu prosvjednika nalazi na prometnici koja vodi prema međunarodnom graničnom prijelazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz udruge Zaboravljenih branitelja izvijestili su kako će blokada graničnog prijelaza trajati bez ograničenja do ispunjenja njihovih zahtjeva.

Predstavnici braniteljske udruge traže da se svim bivšim braniteljima isplaćuje posebni braniteljski dodatak nakon navršenih 60 godina. Uz to, branitelji koji sa 60 godina ne budu imali drugih primanja ostvarit će pravo na 25 posto od prosječne plaće u Federaciji BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo