prijeteći telefonski pozivi / Stotine učenika evakuirano u australskim školama nakon prijetnji bombom!

Image
Foto: Twitter (stuff.co.nz)

Policija je u jugoistočnim državama Victoria i Novi Južni Wales izvela odvojene operacije i istrage prijetnji upućenih u petak ujutro

29.1.2016.
8:48
Twitter (stuff.co.nz)
VOYO logo

Stotine učenika evakuirano je nakon što je više osnovnih i srednjih škola u dvije australske države dobilo prijetnje bombom, rekle su obrazovne i policijske vlasti.

Policija je u jugoistočnim državama Victoria i Novi Južni Wales izvela odvojene operacije i istrage prijetnji upućenih u petak ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policija je svjesna brojnih prijetnji školama u gradskim i južnim regijama. Istraga se nastavlja i policija je u vezi s Ministarstvom obrazovanja", piše u priopćenju policije Južnog Walesa.

"Svjesni smo da su brojne škole u Victoriji primile prijeteće telefonske pozive u petak. Evakuirane su iz predostrožnosti", objavila je na Twitteru policija Victorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije jasno koliko je škola obuhvaćeno, ali stotine učenika okupljeno je na školskim dvorištima u različitim okruzima dviju država prije nego su poslani kućama.

Škole u Australiji bile su zatvorene proteklih mjesec dana zbog ljetnih praznika. Za mnoge države petak je označavao početak nove školske godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo