NA KRAJU SE I POTUKLI / Strašna tragedija u Albaniji: Policajac čamcem pregazio sedmogodišnju djevojčicu pred očima njezina oca

Image
Foto: Screenshot Twitter sportsscandals

'Trebao sam ja umrijeti umjesto nje', poručio je otac

5.8.2022.
23:22
Screenshot Twitter sportsscandals
VOYO logo

Strašna nesreća dogodila se na plaži Potam u Albaniji kada je čamac naletio na sedmogodišnju djevojčicu u trenutku kad se kupala sa svojim ocem.

"Došao je velikom brzinom do mene i moje kćeri. Ja sam zaronio, a čamac je direktno udario u nju", rekao je Bledara Avdia koji je s kćeri Jonadom i suprugom u utorak došao na plažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se dogodilo oko 14 sati, a ono što je nevjerojatno je to da je čamcem upravljao sada već bivši šef policije Elbasana Arjan Tase. Nakon svega došlo je i do tučnjave između policajca i oca djevojčice. Oni koji su se našli u tom trenutku na plaži snimili su njihov incident i pokušali ih razdvojiti, javlja Blic.

Shrvani otac sve je prepričao lokalnim medijima te rekao da su se kćer i on kupali kada je došao čamac, ukrcao dvoje putnika i počeo se kretati područjem koje je ograđeno za kupače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bislim Ahmetajm, učitelj koji se tog dana našao na plaži napisao je na svom Facebook profilu da mu je prišao otac i rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebao sam ja umrijeti umjesto nje."

"Istražitelji kažu da je policajac vodio članove svoje obitelji iz Porto Palerma u Potam, koji se nalazi na udaljenosti od oko 10 kilometara, kada se nesreća dogodila. Propeleri su izazvali smrtonosne ozljede na djetetu", rekao je glasnogovornik policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši šef policije Tase osumnjičen je za ubojstvo iz nehaja, a 15 osoba koje su bile zadužene za sigurnost na plaži su otpuštene. Stotine svijeća i cvijeća postavljeno je tamo gdje je Jonada izgubila život, kao i ispred ureda premijera.

Izbili su i prosvjedi diljem zemlje, a nekolicina se sukobila s policijom u Tirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo