OGLAS

mračna otkrića / Strava na jezeru: Voda se povlači zbog suše, otkrivaju se ljudski kosturi. 'Postoji moguće objašnjenje...'

Image
Foto: Shutterstock

Osim ljudskih ostataka, isplivao je i brod iz Drugog svjetskog rata

8.8.2022.
9:47
Shutterstock
VOYO logo

Posmrtni ostaci više osoba pronađeni su u vodama jezera Mead kod Las Vegasa koje se povlače zbog suše, objavile su vlasti.

Kako javlja CNN, ovo je četvrti put da su ljudski ostaci pronađeni u nacionalnom rekreacijskom području Lake Mead od svibnja. Jezero se nalazi na granici Nevade i Arizone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem incidentu, čuvari parka primili su poziv u subotu ujutro u vezi s ostacima kostura na području plaže Swim, rekli su dužnosnici parka. Prethodno otkriveni ostaci, uključujući tijelo koje je pronađeno u korodirajućoj cijevi s ranom od vatrenog oružja, bili su u naprednom stadiju raspadanja i stoga je bilo teško izdvojiti DNK, poručili su dužnosnici.

Mračna otkrića u jezeru koje se smanjuje zbog suše stvorila su teorije o mafijaškim ubojstvima, iz Nacionalnog parka kažu kako je jedno od mogućih objašnjenja da se ipak radi o ljudima koji su se utopili dok je razina vode bila visoka. Sada je razina vode na najnižoj razini od 30-ih godina prošlog stoljeća kada je ovo akumulacijsko jezero i nastalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim ljudskih ostataka, isplivao je i brod iz Drugog svjetskog rata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo