napala ga banda / Strava u samo 14 sekundi: Mladić (14) izboden na smrt u brutalnom napadu grupe nasilnih muškaraca

Image
Foto: Shutterstock

Napadača su otkrili zbog žutih gumenih rukavica i DNK na oružju

30.11.2019.
12:00
Shutterstock
VOYO logo

Dječak od 14 godina bačen je s mopeda i izboden je na smrt u 'bjesnom' napadu bande, piše Daily Mail. Jaden Moodie izboden je ležao na cesti nakon što ga je udario vozač ukradenog Mercedesa.

Poroti je prikazana snimka napada

Konačni udarac uslijedio je samo 14 sekundi nakon što ga je Jaden udario automobil. Pet mladića vozilo se u Mercedesu ulicama tražeći članove suparničke bande kako bi ih napali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ayoub Majdouline (19) nosio je par karakterističnih žutih gumenih rukavica dok su on i još dva muškarca nožem ubadali i udarali Jadena u napadu 8. siječnja ove godine, rekao je na sudu tužitelj Oliver Glasgow.

Tijekom suđenja je rečeno da je žrtva prodavala drogu za suparničku londonsku bandu. Porotnici su u ponedeljak vidjeli snimku na kojoj je vidljivo kako se crni Mercedes zabija u Jadenov moped, što je uzrokovalo da odleti kaciga, a tijelo tinejdžera otkotrljalo se na haubu. Zatim ga je skupina muškaraca zaskočila i napala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moped je u trenutku pada bio ''gotovo uništen'', a na Mercedesu je ostala velika udubina na braniku. Glasgow je rekao kako su "trojica muškaraca izvršili nasilni i bjesomučni napad, neprestance su ga ubadali noževima kojima su se naoružali kako bi ga napali''.

"Četrnaest sekundi bilo je sve što je trebalo. Jaden nije imao šanse", dodao je Glasgow.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razotkrio ga DNK

"Njegovi su napadači odlučili ići u potrazi za njim, najmanje su tri bila naoružana, svi su prekrili lice i svi su se vozili u Mercedesu, te su bili odlučni da mu nanesu veliku štetu. Optuženik Ayoub Majdouline bio je dio naoružane skupine koja je tražila suparnika i jednom kad su ga pronašli, oni su ga iskasapili'', ispričao je tužitelj.

Svaka od četiri ubodne rane bila bi kobna, uključujući i 12 cm duboku ranu na leđima koja je oštetila Jadenovu kralježnicu i probila mu pluća, te 8,5 centimetara duboka rana u leđa koji je prodrla u desno plućno krilo i jetru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jaden je umro od obilnog krvarenja nakon napada koji se dogodio oko 18:30 u londonskoj ulici. Muškarci su se zatim vratili u Mercedes i odvezli, prije nego što su ga parkirali u slijepoj ulici i mirno odšetali kao da se ništa nije dogodilo.

Nakon što su ubojice napustile to područje, bacili su nož i par žutih gumenih rukavica koje su se sljedećeg dana nađeni u odvodu. Pokušali su prikriti svoje tragove spaljivanjem odjeće

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužitelj je dodao da je na nožu pronađena Jadenova krv, a na ručici oružja otkriveni su tragovi optuženikova DNK. Majdouline negira Jadenovo ubojstvo i posjedovanje noža. Suđenje se nastavlja.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo