dijete i majka u pritvoru / Strava u SAD-u: Destogodišnja djevojčica upucala ženu koja se svađala s njezinom majkom. Žrtva je umrla

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Svjedoci kažu da se pucnjava dogodila u noći 30. svibnja kada su se majka djevojčice i žrtva počele svađati ispred stambenog naselja

8.6.2022.
9:25
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Desetogodišnjakinja je uhićena u utorak nakon što su vlasti izjavile da je upucala ženu koja se svađala s majkom, priopćila je policijska uprava Orlanda na Floridi, javlja CNN. Žrtva je preminula u bolnici.

Policija je izvijestila i da je dijete stavljeno u pritvor Odjelu za djecu i obitelji Floride.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Državna odvjetnica rekla je da će njezin ured razmotriti sve činjenici, uključujući dob djeteta i sve okolnosti pod kojima je došlo do ubojstva.

"Želimo biti jasni u izjavi da naš ured nije donio nikakvu odluku o optužnici", stoji u izjavi državne odvjetnice. Dodala je da je incident "jedan od najtragičnijih slučajeva koje je vidjela u svojoj 22-godišnjoj karijeri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka djevojčice je također u pritvoru.

Svjedoci kažu da se pucnjava dogodila u noći 30. svibnja kada su se majka djevojčice i žrtva počele svađati ispred stambenog naselja. Majka je navodno udarila žrtvu koja joj je uzvratila udarcem u leđa. Žrtvin partner rekao je da je pokušao prekinuti svađu, a onda je vidio djevojčicu kako drži vatreno oružje prije nego što je ispalila jedan do dva hica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije smjela udariti moju mamu", navodno je kazala djevojčica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo