danima su ih tražili / Stravičan zločin u Srbiji: Oca, majku i kćer zapalili, bacili u jamu i zatrpali smećem

Goran (57), Gordana (56) i Lidija Đokić (25), oteti su i nakon toga brutalno ubijeni. O motivu se nagađa

3.10.2021.
7:50
VOYO logo

Tročlana obitelj iz Srbije za kojom se tragalo od utorka pronađena je jučer u okolici Aleksinca. Ubijeni su, spaljeni i bačeni u jamu koja je bila pokrivena smećem. Desetak kilometara dalje pronađen je i njihov spaljeni automobil marke Volkswagen Passat.  

Goran (57), Gordana (56) i Lidija Đokić (25), oteti su i nakon toga brutalno ubijeni u noći 26. rujna nakon što su iz sela Moravac kod Aleksinca, gdje su bili kod Goranove majke, krenuli kući, piše Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađa se da je motiv ovog zločina bila pljačka. Ubojica je najvjerojatnije znao da Goran sa sobom uvijek ima veću količinu deviza, a pretpostavke su da je možda imao između 20.000 i 50.000 eura u automobilu.

Kući, kako piše Blic, nisu išli uobičajenim putem, jer nisu skrenuli na prvom raskrižju, već su se zaputili drugim putem. Posljednji put ih je, dva sata kasnije, uočila kamera u selu Tešice - koje je nekih osam kilometara od Moravca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nestanak obitelji je prijavila jedna rođakinja u utorak, kad je primijetila da već dva dana nisu otvorili svoju mjenjačnicu.

U automobilu su ostali mobiteli ubijenog Gorana i njegove kćeri Lidije, a time se objašnjava da je njihov signal lociran kasnije u toku noći u obližnjem selu Tešice udaljenom 10-ak kilometara od mjesta zločina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đokićev VW Passat pronađen je nedaleko od Tešice, gdje je zapaljen. 

Tijela ubijene obitelji su unakažena do granice neprepoznatljivosti. Tijelo muškarca identificirano je na osnovu otiska prsta, dok je tijelo jedne žene identificirano po narukvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo