Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
imala je samo 16 godina

Stravičan zločin u susjedstvu: Maloljetnicu prodali radi dogovorenog braka. Tukli su je do smrti. Ugušila se ...

Koliko je trajalo mučenje i kakvu torturu je proživljavala Kristina N. (16), tek se treba utvrditi

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija
RTL Vijesti/ 22.1.2022. u 12:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Maloljetna Kristina N. (16) umrla je prije tri tjedna ugušivši se vlastitom krvlju uslijed posljedica višemjesečnog fizičkog zlostavljanja. Uhićeni su roditelji njenog supruga (16).

Dok tužiteljstvo pokušava rasvijetliti slučaj, čak sedmero maloljetne djece uhićenog bračnog para, a među njima i šesnaestogodišnji muž preminule djevojke, smješteni su u udomiteljske obitelji, pišu Novosti.

Šta se sve događalo u kući u Kolubarskoj ulici u Smederevskoj Palanci u danima i tjednima koji su prethodili smrti djevojke, teško je naslutiti. Koliko je trajalo mučenje i kakvu torturu je proživljavala Kristina N. moralo bi utvrditi Više javno tužiteljstvo u Smederevu.

"Istraga je intenzivna, saslušavaju se svjedoci, provjeravaju informacije koje dobivamo o višemjesečnom nasilju, a uslijedit će i vještačenja kako bismo rasvijetlili čitav slučaj", kaže Ivan Konatar, viši javni tužitelj u Smederevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ono što, zasada, mogu potvrditi jest uzrok smrti iz obdukcijskog zapisnika koji je stigao u tužiteljstvo. U njemu stoji da je 'smrt nasilna uslijed gušenja želučanim sadržajem kojem je prethodilo stanje šoka i gubitak svijesti nakon nasilno nanesenih ozljeda na velikoj površini tijela", prenosi tužitelj nalaz obducenata.

Osim toga, sumnja se i da je maloljetna djevojka iz Beograda u ovu obitelj u Palanci, gdje je živjela, dospjela prošlog ljeta, nakon što su je roditelji prodali zbog dogovorenog braka.

RTL Vijesti/ 22.1.2022. u 12:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču