horor u nišu / Student izbo nožem kolegu, čekićem udarao studenticu! 'Čuo sam da urla j**** ću vam majku svima!'

Image

Neslužbeno se saznaje kako je motiv napada ljubomora

29.11.2019.
12:54
VOYO logo

Student Elektroničkog fakulteta B.S. (19) iz Niša u petak ujutro oko 10.15 sati nožem je izbo svog kolegu J. M. (19) nožem, potom je udario jednu djevojku, također studenticom ove ustanove čekićem.

Osiguranje je savladao studenta

Obračun se dogodio ispred zgrade Elektronskog fakulteta u Nišu. Napadača je savladalo osiguranje fakulteta koji je pozvalo policiju, pa je B.S. uhićen. Ozlijeđeni student zadobio je dvije ubodne rane glave, ispod i iznad uha, primljen je u bolnicu, ali nije u životnoj opasnosti, piše Telegraf.rs.  Neslužbeno se doznaje kako je motiv ljubomora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je student B.S. (19) izbo svoju kolegu, a zatim čekićem udario drugu studenticu, policija je opsjela Elektronički fakultet u Nišu. Prizor je bio užasan tijekom napada, svjedoče izvori Telegrafa, a na fakultetu je vladala opća panika.

''Stajao sam na hodniku fakulteta kad sam čuo vriske: ''Upomoć, pomozite!''. Vidio sam muškarca kako juri kroz hodnik i urla ''J**** ću vam majku svima!''. Hodnik je bio prepun, jer su uznemireni bukom, studenti počeli izlaziti sa predavanja'', izjavio je radnik osiguranja na fakultetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je Dan fakulteta

Kako je objasnio, na fakultetu je danas bilo više studenata nego inače jer je 29. studeni Dan fakulteta.

''Jednog mladića izbo je na stepenicama, ispred zgrade. Ne znam je li tamo pobjegao ili uopće nije stigao ući na fakultet. On je samo navalio na njega'', ispričao je šokirani radnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom trenu B.S. je bacio nož kojim je izbo kolegu. Nož je pao kraj posude za cvijeće.

''Ja i jedan pomoćni radnik smo tada skočili na njega i savladali ga. Jedva'', dodao je radnik osiguranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hodnik Elektronskog fakulteta sada je prazan, a mjesto gdje se napad dogodio ograđeno je policijskom trakom.Kraj posude za cvijeće i dalje je nož. Šokirani studenti okupili su se ispred ulaza fakulteta, kako bi saznali što se dogodilo s njihovim kolegama.

''Ovo je užasno! Danas je Dan fakulteta! Umjesto da dočekujemo goste, nama nepresetano stižu kola Hitne pomoći'', komentar je jednog studenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo