ZAVARALA RODITELJE / Studenticu koštala objava na društvenoj mreži. Priredila proslavu lažne diplome, kazneno je prijavljena

Image

Na fakultetu čekaju reakciju policije i tužiteljstva te će istražiti je li sporna diploma zlorabljena

3.6.2022.
9:06
VOYO logo

Pravni fakultet Sveučilišta Crne Gore podnio je kaznenu prijavu protiv jedne studentice nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima je navodno diplomirala, držeći lažnu diplomu s krivotvorenim potpisom dekana i rektora. Studentica, međutim, još nije završila taj fakultet.

Prema informacijama portala Pobjeda koji je prenio vijest, na fakultetu čekaju reakciju policije i tužiteljstva te će istražiti je li sporna diploma zlorabljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se saznalo kada je djelatnica Fakulteta na društvenim mrežama primijetila fotografije studentice, što joj je bilo čudno, znajući da nije diplomirala te ju je prijavila upravi.

Učenica je na društvenim mrežama objavila slike s roditeljima, a držala je i cvijeće. Priložila je i fotografiju iz jednog lokala u kojem je održano slavlje. Istaknuta je i 'primljena' diploma na kojoj se nalaze potpisi dekana prof. dr Anete Spajić i rektor Univerziteta Crne Gore prof. dr. Vladimir Božović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama, Pravni fakultet trebao bi pokrenuti stegovni postupak nakon što nadležna tijela odluče o ovom slučaju.

Kao jedan od razloga zašto su se prvo obratili policiji, a ne studentici, iz uprave fakulteta rekli su da ih je "uznemirio ovaj slučaj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studentica će uskoro biti pozvan, a pretpostavlja se da je cijela lažna ceremonija bila predstava za roditelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo