putinova 'željezna dama' / Stvari izmiču kontroli! Putinova TV voditeljica poziva na likvidacije generala odgovornih za poraz kod Limana!

Image
Foto: Twitter

Kritike na račun Putina sve su žešće, no pošteđeni nisu ni njegovi generali

4.10.2022.
9:09
Twitter
VOYO logo

Je li katastrofa kod Limana početak kraja za Vladimira Putina? Kritike upućene vrhu Kremlja glasnije su nego ikad, tijekom rata nezadovoljni su generali, ruski vojni stručnjaci, ali i njegovi glavni propagandisti, voditelji na ruskoj državnoj televiziji koji od početka invazije imaju važnu ulogu opravdavanja svakog poteza ruskog diktatora.

'Željezna dama Putinove TV', urednica i voditeljica Margarita Simonjan, poznata po zazivanju nuklearnog rata i izjave kako će u tom slučaju Rusi "ići u raj, a svi ostali jednostavno umrijeti", sada je potpuno promijenila ton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U porukama koje je nedavno slala s Putinove glavne televizije najprije su se mogle čuti oštre kritike na račun njegove djelomične mobilizacije. Sada je, u eteru centralne ruske emisije, ‘Večer s Vladimirom Solovjevom‘, pozvala na odgovornost generale i sami vojni vrh zbog gubitka Limana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U petak je bio prekrasan dan u Rusiji, a u subotu mi je bio toliko loše da nisam ni htjela doći u emisiju!", rekla je Simonjan.

"Brutalne kazne za one koji su se oglušili o zapovjedi i napustili svoje položaje. Svjedočili smo kukavičluku, svojevoljnom napuštanju položaja bez ikakve koordinacije s vrhovnim zapovjedništvom, totalnom kolapsu linije zapovijedanja... Slično se dogodilo 1941. godine i svi znamo kako su završili general Pavlov i njegovi zamjenici", rekla je Simonjan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, general Pavlov tada je bio likvidiran, zajedno sa svojim zamjenicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo