dosta im je 'bruke' / Susjedni mediji se sprdaju s političarima: nakon 'svečanog' otvaranja semafora, sada 'svečano' otvoren kineski dućan

Image
Foto: Screenshot/Youtube

'Kada nema nijednog od ciljnih investitora koji su pred izbore prošle godine obećavali, onda i običan kineski dućan dobro dođe da se slikaš na otvaranju i predstaviš ga kao stranog investitora', kazala je voditeljica.

30.6.2017.
10:07
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Političari u srpskom gradu Kraljevu su nezaustavljivi, zbog čega iskorištavaju i najmanju priliku za samopromociju. Nakon prošlogodišnjeg svečanog otvaranja jednog semafora, u Kraljevu su ovog puta svečano otvorili - kineski dućan.

"Kada nema nijednog od ciljnih investitora koji su pred izbore prošle godine obećavali, onda i običan kineski dućan dobro dođe da se slikaš na otvaranju i predstaviš ga kao stranog investitora", komentar je voditeljice koja se u svojoj emisiji osvrnula na bizarno otvaranje kineskog dućana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otvaranju se okupilo rukovodstvo grada, a otvaranje kineskog dućana predstavljen je kao "dolazak stranog investitora". Novinari RTV Melosa bili su na otvaranju te su se uvjerili i u to kako ovi strani investitori ne izdaju ni fiskalne račune.

Voditeljica dodaje kako im se za neka prethodna otvaranja već smijao cijeli Balkan te se pita hoće li i "svečano otvaranje kineske robne kuće biti još jedna bruka za Kraljevo koju im zbog 5 minuta slikanja priređuju političari?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo