u srbiji / Svi detalji stravičnog ubojstva: Izbola muža na spavanju pa ga razrezala i kuhala, dijete sve vidjelo

Image
Foto: Shutterstock
Image
Foto: Shutterstock

Osumnjičena je često najavljivala da će ubiti supruga i to baš na način na koji je to učinila

11.5.2022.
14:40
Shutterstock
VOYO logo

Tereza P. (46) iz Zrenjanina osumnjičena je da je tijekom noći ubila supruga Srđana, a potom mu dijelove tijela izrezala motornom pilom i na kraju ga skuhala u loncu i to pred maloljetnom kćeri.

''Tijelo muškarca prevezeno je na Institut za sudsku medicinu. Sumnja se da je Tereza prvo mužu dala lijekove za smirenje u vodu kako bi ga omamila, a zatim izbola nožem. Sumnja se da je uzela je motornu pilu i počela rezati dijelove tijela. Tu scenu je ugledala njena maloljetna kći, koja je odmah pozvala starijeg brata. Tijekom istrage pronađeni su i dijelovi tijela u loncu na štednjaku'', kazao je izvor blizak istrazi za Telegraf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
tko tu kogA? /

Ovo je slučaj za Horatija Cainea: Žena koja je napisala knjigu 'Kako ubiti svog muža' optužena za ubojstvo svog muža

Susjed je progovorio o problematičnom odnosu para.

''Znala je kako mu dati lijekove da spava 24 sata. Do sada mu je i palila krevet na kojem je spavao. On je čak bio u zatvoru zbog nasilja u obitelji. U braku su bili dvije godine. Ona ima troje djece, no nemaju zajedničku djecu. Koliko smo čuli, oboje su psihički bolesni'', kazao je susjed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičenoj je određen pritvor do 48 sati. Prema pisanju Telegrafa, suprug se jedva uspio probuditi i ustati iz kreveta nakon što ga je supruga ubola dok je spavao. Bio je krvav i krenuo je prema dnevnoj sobi gdje ga je Tereza sačekala i dodatno ubadala nožem.

Nakon toga je kćeri izvela van i upalila motornu pilu. Djevojčica je nazvala brata i rekla mu da nazove policiju. Kad je stigao oboje su lupali na vrata i molili je da prestane. U jednom trenutku su ugledali i očuha bez noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tereza je često najavljivala ubojstvo i govorila da će supruga uspavati i izrezati na komade. Tijelo je prevezeno na obdukciju u Novi Sad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo