SEZONA SKIJANJA / Svi skijaški putevi vode na Jahorinu: Mjesta u hotelima i apartmanima više nema, tamo skija više od tri tisuće Hrvata

Dok su austrijska, slovenska i talijanska skijališta pod strogim mjerama te su vam potrebne COVID potvrde, a često i negativan test, ima mjesta u bliskom susjedstvu gdje takvih pravila nema

6.1.2022.
21:00
VOYO logo

Obavezne su skije i pancerice, ali ne i COVID potvrda. Ski pass mogu kupiti svi i baš zato su brojni odabrali Jahorinu. U ovoj sezoni skijalo je više od 100 tisuća gostiju.

Toliko gostiju nisu očekivali ni ugostitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sezona je rekordna, obaramo sve rekorde, tako da smo prezadovoljni", kazao je ugostitelj Bogdan Lopatić.

Za one kojima treba za povratak doma mogu se testirati na skijalištu. Antigenski test stoji oko 150 kuna, a PCR  oko 400. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U odnosu na prošlu godinu manje je posla jer je puno cijepljenih. Manje je pozitivnih nego lani", kazala je Emina Žilić, magistrica u laboratoriju za testiranje.

Nemaju COVID potvrde, a imaju nove žičare, gondole s dezinfekcijom i uređaje za pripremu staza kako bi prigovara bilo što manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnicima kreće noćna smjena na stazama, a skijašima u klubovima, jer je Jahorina  prije svega poznata po dobroj zabavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo