ISIS joj ubio dva muža / Tarantinovski nemilosrdna: intervju s iračkom kućanicom koja odrubljuje i kuha glave teroristima

Wahida se još prije 12 godina počela boriti protiv terorista, a nekoliko puta je pomogla i vladinim snagama u njihovom tjeranju iz grada

30.9.2016.
9:59
VOYO logo

CNN je napravio intervju s 39-godišnjom koja je poznatija kao Um Hanadi, nemilosrdna iračka kućanica koja predvodi 70 vojnika u iračkom području Al-Shirqat.  

Wahida se još prije 12 godina počela boriti protiv terorista, a nekoliko puta je pomogla i vladinim snagama u njihovom tjeranju iz grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije dugo prošlo dok je nisu počeli primijećivati i slati joj prijetnje. ISIS joj je nekoliko puta i postavio bombe u autima ispred kuće. Ubili su joj i dva muža, pse, ptice i ovcu.

"Šest puta su me pokušali ubiti, imam šrapnel u glavi i nogama, slomljena su mi rebra. No ništa od toga me nije zaustavilo u borbi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sama sebe opisuje kao kućanicu i majku dvoje punoljetne djece, ali istovremeno je tarantinovski nemilosrdna i brutalna prema neprijatelju. 

"Borila sam se protiv njih, odrubljivala im glave, kuhala im glave i spaljivala njihova tijela".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve što joj se događalo, različite ratne situacije, pa i glave u loncu za kuhanje, dokumentirala je fotografijama na svojoj Facebook stranici.

Cijeli intervju pogledajte na OVOM LINKU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo