utrkivali se? / Tešku prometnu nesreću u kojoj je kraj Mostara poginula obitelj skrivili hercegovački tajkun i sin tajkuna?

Image
Foto: PIXSEL/Facebook

Doko je ranije bio poznat policiji po brzoj vožnji

26.9.2022.
10:03
PIXSEL/Facebook
VOYO logo

Tešku prometnu nesreću u kojoj su život izgubili Boris (35) i Marijana (34) Krstić te njihov 9-godišnji sin, a teško je stradala njihova 3-godišnja kći, izazvala su dvojica pijanih vozača koji su se utrkivali BMW-om i Mercedesom.

Prema pisanju portala Dnevni Avaz, sumnja se da je samu nesreću izazvao 46-godišnji Mate Primorac, koji je nepropisno pretjecao na mjestu gdje je dozvoljena brzina 60 kilometara na sat, uslijed čega je udario u Mercedes za čijim je volanom bio Mile Doko (31), potom u BMW kojim je upravljao L.Š. (22) i na kraju svom silinom u Renault Scenic, u kojem je bila obitelj Krstić, a kretao se iz suprotnog smjera. Primorac je poginuo u nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Avaz, Primorac i Doko zajedno su bili na krštenju u jednom mostarskom restoranu, iz kojeg su se zaputili prema Čitluku i Međugorju, gdje žive. Dodaju kako se spekulira da je Primorac krenuo pretjecati Doku, no da on to nije dopustio nakon čega su se počeli utrkivati. Portal Hercegovina.info objavio je kako je Doki izmjereno 2.5 promila alkohola u krvi.

Image
TRAGEDIJA NA CESTI /

Mostar zavijen u crno: 'Strašna prometna nesreća sve nas je šokirala i ostavila u nevjerici'

Image
TRAGEDIJA NA CESTI /

Mostar zavijen u crno: 'Strašna prometna nesreća sve nas je šokirala i ostavila u nevjerici'

Bosanskohercegovački mediji pišu da je Primorac bio lokalni tajkun koji se bavio ugostiteljstvom i ugradnjom rashladnih komora, a bio je i vlasnik pansiona. Imao je sina i suprugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mile Doko je sin jednog od hercegovačkih tajkuna. Njegov otac, Ivan Doko, vlasnik je i direktor tvrtke Andrea & Giovanni d.o.o. iz Čitluka koja se bavi trgovinom na veliko. Tvrtka je lani imala 136 milijuna kuna prihoda. Ivan Doko također je vlasnik novoosnovane firme I.M.T. DOKO & Co. Na društvenim mrežama nakon nesreće pojavio se niz objava u kojima se iznose informacije da je Doko od ranije poznat po brzoj vožnji, prenijeli su bosanskohercegovački mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo