potresno suđenje / Teta u vrtiću (24) ugušila bebu jer nije htjela zaspati: Sutkinja presudu donijela u suzama

Walden se branila riječima da je pukla jer nije dobila propisnu edukaciju ili asistenciju na svom poslu

29.11.2018.
8:02
VOYO logo

Odgajateljica u vrtiću Leah Walden (24) priznala je krivnju za ubojstvo osmomjesečne djevojčice tako što ju je ugušila dekom, javlja DailyMail. Ovo stravično ubojstvo odvilo se u Baltimoreu u Rocket Tiers centru za učenje. 

Walden je osuđena na 70 godina zatvora, a presuda je iznesena u suzama - naime, sutkinja Althea Handy tijekom cijelog slučaja nije mogla doći k sebi, prvenstveno zbog stravičnih snimaka, a potom i Leahina svjedočenja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred ubojicu je stao i otac ubijene, Justin Bowman koji je kazao: 

"Nikad neću vidjeti prve korake svoje curice, držati je, ljubiti je, tješiti je kad je preplašena ili je čuti kako izgovara 'volim te'. Uništen sam", rekao je neutješni otac, a potom se okrenuo prema Leah i kazao: "Reese Annette Bowman je postigla više za svog kratkog života nego je ova žena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potresno suđenje

Walden se branila riječima da je pukla jer nije dobila propisnu edukaciju ili asistenciju na svom poslu. Tog kobnog dana, prema riječima svjedoka, Leah je u jednom trenutku došla do svoje kolegice i rekla joj: 

"Curo, tako sam frustrirana. Dosta mi je ove male ku**. Mrzim tu malu ku**. Poželim je udariti u lice." Navodno se vratila s pauze frustrirana što beba Reese ne želi spavati. Zatim ju je ošamarila, pritisnula uz krevetić, a onda je ugušila dekama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Walden je prvotno tvrdila da ju je stavila na spavanje, a da je tek nakon 45 minuta shvatila da djevojčica ne reagira. No snimke su pokazale groznu istinu na sudu te je vidljivo da je Leah usmrtila dijete. Na snimkama se vidi kako se dijete ritalo nožicama pokušavajući doći do daha, piše DailyMail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo