NEOBIČNA SITUACIJA / Tinejdžerica nije ni znala da je trudna! Porodila ju je starija sestra u kolima Hitne pomoći

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Cijela obitelj bila je šokirana iznenadnom prinovom za koju nitko nije znao da dolazi

24.12.2019.
21:55
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

U malom vojvođanskom selu dogodio se nesvakidašnji događaj. Hitna pomoć dobila je poziv da u bolnicu preveze 16-godišnjakinju zbog bolova u trbuhu i krvarenja. Tijekom vožnje, tinejdžerica se porodila, iako nije ni znala da je trudna, piše Blic.

Nije znala što se događa

''Njena starija sestra u jednom trenutku rekla je vozaču da požuri. Vozač se okrenuo, ugledao bebu i od šoka naglo skrenuo. Majka je tada umalo pala sa stola u sanitetskom vozilu, skupa s bebom'', ispričala je teta mlade majke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tinejdžerica iz okolice Pančeva nije ni znala da se porađa. Prema riječima tete, njezina starija sestra, koja je u vozilu Hitne pomoći bila s njom, držala je novorođenče kod sebe, tako da majka bebu nije ni vidjela. Kada su stigli u bolnicu, liječnica ju je upitala je li riječ o njenom prvom porađaju i koliko djece ima.

''Ona je na to upitala: ''Kakvu djecu?''. Do tog trenutka liječnica joj nije spomenula bebu i ona zapravo nije znala što se događa. Beba je bila na reanimaciji i sve je ispalo odlično'', kazala je teta srpske tinejdžerice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravnateljica doma zdravlja izjavila je kako se poštivala kompletna procedura i kako je ''majka nije znala da je trudna i cijelo vrijeme je negirala trudnoću kao mogući uzrok obilnog krvarenja''. U kolima Hitne pomoći porođaj je zapravo obavila starija sestra koju su srpski mediji proglasili ''heroj sestrom''.

''Tama dok je beba u inkubatoru, imat ćemo vremena sve pripremiti. Sa doktorima se čujemo svaki dan, a posjete su za sad zabranjene. Čim beba dosegne određenu kilažu, doći ćemo po nju u bolnicu. Jedva čekamo da bude s nama'', zaključila je sestra mlade majke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo