Život im je bio pakao / Tinejdžerice ubile oca: 'Pu*** ćete mi do kraja života! Vi ste drolje'

Image
Foto: Guliver/Thinkstock

Tri sestre od 19, 18 i 17 godina iz Moskve ubile su oca koji ih je zlostavljao

31.7.2018.
8:44
Guliver/Thinkstock
VOYO logo

Kristina Khachaturyan (19) i njezine sestre Angelina (18) i Marija (17) privedene su u glavnom gradu Rusije zbog sumnji da su ubile svojeg oca, a ukoliko budu osuđene, mogle bi dobiti između 10 i 15 godina zatvora.  

Tijelo Mikhaila Khachaturyana (57) pronađeno je u blizini lifta, a imao je desetke ubonih rana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema medijskim izvješćima u kojima se pozivaju na izvore iz policije, sestre su priznale da su zajedno ubile oca, ali tvrde da su godinama patile jer ih je zlostavljao. Tvrde da je bio ovisnik o heroinu i diler, a nakon što je ubijen, u njegovom je luksuznom terencu pronađeno dva kilograma te droge.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Mrzile smo ga i i željele smo samo jedno – da nestane, da ode i da se nikad više ne vrati,“ rekla je policiji Kristina, najstarija sestra.

Prema svjedočenju sestara, na dan ubojstva prijetio im je nožem u njihovom stanu u Moskvi, a onda je jedna od njih zgrabila nož i ubola ga nakon čega su to učinile i druge dvije. Mihail je pokušao doći do lifta, no tada su ga opet napale nakon čega je preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijatelji i susjedi tvrde da je bio tiranin i da ga je zbog toga ostavila supruga dok je sina on sam izbacio iz kuće kada je imao samo 16 godina. Obiteljska prijateljica posvjedočila je kako je bar jedna sestra bila seksualno zlostavljana, a na djevojkama su se vidjele modrice.

„Stalno ih je tukao. Jednom ih je odveo u šumu i prijetio da će ih poubijati. Supruga je pobjegla od njega, a djevojkama je zabranio da s njom komuniciraju kao i s bratom. Imao je veze i s kriminalnim miljeom, bio je na neki način 'mafijaški boss'. Nikad nije radio, ali je imao puno novca i živio je raskošno“, rekla je obiteljska prijateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal 112 izvijestio je kako je jedna od sestara kazala njihovom novinaru da ju je otac seksualno zlostavljao.

„Pokušala se ubiti popivši veliku količinu tableta. No, on je uspio uvjeriti liječnike kako je to bila samo pogreška, a ne pokušaj samoubojstva“, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji su ih poznavali kažu kako vjeruju da su ga djevojke ubile u samoobrani. Zabranio im je da idu u školu, nikuda ih nije puštao, a cijeli stan je bio pod kamerama kako bi ih špijunirao. Jedna svjedokinja navela je kako je Mikhail jednom prilikom pronašao pseću dlaku na tepihu:

„Pozvao je jednu od kćeri, natjerao je da iščetka psa, a ona pojede dlaku, dok je on gleda.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REN TV objavila je audio snimku Mikhaila koji je pobjesnio kada je saznao da je njegov sin posjetio sestre, koje nije vidio godinama, dok je on bio na putu. Očito se bojao da bi mogle pobjeći s njim.

„Pu*** ćete mi do kraja života! Vi ste drolje, umrijet ćete kao drolje. Ako odete, ako se usudite, požalit ćete. Naći ću vas, ubit ću boga u vama, ubit ću vas…,“ zabilježeno je na snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo