riješen misterij / Tjelohranitelj je ne ispušta iz ruke: Poznato što se krije u crnoj torbi koju jedino Putin smije otvoriti

Image
Foto: Screenshot

Torba je dobila po jednom planinskom vrhu na Kavkazu koji bi u prijevodu značio - 'crn'

17.1.2019.
16:14
Screenshot
VOYO logo

Ruski predsjednik Vladimir Putinu službenom je posjetu Srbiji uz najviše sigurnosne mjere. O Putinovoj sigurnosti brine više od 5.000 srbijanskih policajaca i pripadnika tajnih službi te oko 300 do 350 ruskih pripadnika sigurnosti koji su, kako tvrde srbijanski mediji, ranije ovog tjedna već doputovali u Beograd.

Nakon što je Putin sletio u Beograd s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem prvo je posjetio Groblje osloboditelja Beograda. Kamere su, pritom, snimile jedan zanimljiv detalj, odnosno tjelohranitelja koji se posebno isticao. U ruci je, naime, čvrsto držao crnu torbu i u stopu pratio Putina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelcinj jednom upotrijebio torbu

Kako pišu srbijanski mediji, unutra te torbe se nalaze kontrole za nuklearno naoružanje Rusije.  Kako piše Kurir, torba je dobila po jednom planinskom vrhu na Kavkazu koji bi u prijevodu značio - "crn". Čeget u svakom trenutku omogućuje ruskom predsjedniku da bude u komunikaciji s ruskim vrhovnim zapovjedništvom nuklearnih snaga. 

Prema pisanju Kurira, Boris Jelcinj je jednom čak i upotrijebio torbu i upalio Čeget 1995. zbog lansirane rakete u Norveškoj. Rusi su se uplašili da je u pitanju nuklearni projektil, no radilo se samo o meteorološkoj raketi pa nije došlo do reakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo