'pali' kod torina / Troje Hrvata u Italiji uhićeno zbog krađa: Policija našla skupocjene satove, torbe i Stradivarijevu violinu

Image
Foto: Talijanska policija

Najveće zanimanje izazavala je Stradivarijeva violinu iz 1713, koja je bila skrivena u ormaru

13.6.2019.
8:01
Talijanska policija
VOYO logo

Talijanska policija u akciji razotkrivanja preprodavača skupocjenih predmeta u gradu Leini u pokrajini Torino uhitila je troje Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavili su kako je riječ o muškarcu (56) i ženi (60) iz nomadskog kampa na ulici Villaretto te ženi (52) iz nomadskog kampa u Via della Berlia u Collegnu. Svi su, kažu, nezaposleni i rodbinski povezani.

Pretresom kuće pronašli su oko 1700 eura gotovine te niz skupocjenih predmeta -  nekoliko satova Rolex, Cartier i Bulgari te Yves model Camani, originalnim muškim i ženskim torbama i novčanicima renomiranih modnih marki te prestižnim olovkama Parker i Cartier. Kriminalisti su uvjereni da sve pronađeno potječe iz različitih krađa i provala u vozila, stanove, vikendice... Prema prvim procjenama vrijednost oduzete robe je oko 90.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveće zanimanje izazavala je Stradivarijeva violinu iz 1713, koja je bila skrivena u ormaru. Njezinu autentičnost još nisu potvrdili, ali oznake na njoj upućuju da se radi o originalu.

Trojac je prijavljen za krađe te ilegalno posjedovanje oružja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo