NA SKUPU S PRISTAŠAMA / Trump nagovijestio da bi mogao treći put u predsjedničku utrku: 'Moram spasiti našu zemlju'

Image
Foto: Shutterstock

'Uvijek kažem da sam se kandidirao prvi put i pobijedio. A onda sam se kandidirao drugi put i prošao još bolje. Kakva je to sramota bila! Ali možda ćemo morati to učiniti ponovno', kazao je Trump

27.7.2022.
7:45
Shutterstock
VOYO logo

Bivši američki predsjednik Donald Trump u utorak je nagovijestio da bi po treći put mogao ući u predsjedničku utrku, rekavši na skupu koji su organizirali bivši članovi njegove administracije da su pokušaj njegova opoziva i istraga napada na Kapitol 6. siječnja 2021. smišljeni kako bi ga se u tome spriječilo.

"Žele vam nauditi, ali zapravo žele nauditi meni kako ne bih ponovno radio za vas…mislim da u tome neće uspjeti", rekao je Trump svojim pristašama koji su na to zaorili "Još četiri godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trump je to rekao na skupu Instituta America First Policy u Washingtonu, prvi put došavši u glavni grad otkako je sišao s dužnosti u siječnju 2021. Prema medijima, bivši predsjednik bi u rujnu mogao objaviti da ulazi u treću predsjedničku kampanju.

Iako to nije službeno najavio, u govoru je dao naslutiti da ne planira otići u političku anonimnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'lmao' /

Ma kakav je to sraz titana! Zaratili Donald Trump i Elon Musk - zbog godina...

Image
'lmao' /

Ma kakav je to sraz titana! Zaratili Donald Trump i Elon Musk - zbog godina...

Umjesto toga, istaknuo je kako osjeća da se mora angažirati unatoč onome što je nazvao "progonom" predsjednice Kongresa Nancy Pelosi, demokrata i povjerenstva koje istražuje upad na Kapitol.

"Da sam se zatvorio u kuću i samo mirno promatrao, progon Donalda Trumpa bi stao istog trena", rekao je. "Ali neću to učiniti…Moram spasiti našu zemlju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom govora, Trump je članove povjerenstva nazvao "razbojnicima" i ponovio ničim dokazane tvrdnja da je pobijedio na predsjedničkim izborima 2020.

"Uvijek kažem da sam se kandidirao prvi put i pobijedio. A onda sam se kandidirao drugi put i prošao još bolje. Kakva je to sramota bila! Ali možda ćemo morati to učiniti ponovno", istaknuo je Trump.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo