istomišljenici / Trump pohvalio Putinovu odluku o neprotjerivanju diplomata: 'Sjajan potez. Oduvijek sam znao da je pametan'

Image

Ruski predsjednik Vladimir Putin je odlučio da neće protjerati ni jednog američkog veleposlanika u znak odmazde zbog najavljenih američkih sankcija Rusiji

30.12.2016.
22:18
VOYO logo

Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump komentirao je na svom službenom Twitter profilu odluku ruskog predsjednika Vladimira Putina da ne odgovori istom mjerom svom američkom kolegi Baracku Obami koji je u četvrtak potpisao dekret o protjerivanju  35 ruskih diplomata, dajući im rok od 72 sata da napuste SAD. 

Obama je naredio je protjerivanje ruskih diplomata i uveo sankcije dužnosnicima ruskih obavještajnih službi za koje Washington vjeruje da su se uplitali u američke predsjedničke izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obama je rekao da to nisu sve sankcije i upozorio da će SAD poduzeti druge mjere kada za njih bude vrijeme, uključujući i one koje neće biti javno objavljene.

U priopćenju s odmora na Havajima pozvao je "prijateljske i zemlje saveznice" SAD-a da "zajedno rade na suprostavljanju ruskom potkapanju dobrih međunarodnih običaja i uplitanju u demokratski proces".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruski predsjednik Vladimir Putin je odlučio da neće protjerati ni jednog američkog veleposlanika u znak odmazde zbog najavljenih američkih sankcija Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlaganje je sjajan potez (od strane V. Putina) - oduvijek sam znao da je pametan", napisao je Trump koji će 20. siječnja preuzeti funkciju američkog predsjednika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo