radikalno desna stranka / Trump ponovno zgrozio na Twitteru: podijelio snimku radikalne skupine koja mrzi muslimane

Image
Foto: AP

U reakciji na Trumpovu objavu na Twitteru, službeni glasnogovornik britanske premijerke Therese May kazao je da je 'bilo pogrešno od predsjednika da to učini'

29.11.2017.
22:39
AP
VOYO logo

Službeni Twitter Donalda Trumpa ponovno je pod velikom paljbom nakon što je američki predsjednik proslijedio poruku, točnije 'tweetove' koje je emitirao čelnik radikalno desne britanske stranke i koja vrijeđa muslimane.

Naime, radi se o skupini 'Britanija prvo' koja se protivi svim oblicima migracije, posebice dolasku muslimana. Zamjenica predsjednika te skupine, Jayda Fransen objavila je snimku skupine ljudi za koje tvrdi da su muslimani, kako premlaćuju dječaka nasmrt te još jednu snimku u kojem uništavaju kip Djevice MArije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fransen tvrdi da je snimka stigla iz različitih izvora na njezinu stranicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjenica je jako dobro poznata britanskoj policiji jer je ovaj mjesec proglašena krivom za zlostavljanje jedne muslimanke koja je nosila hidžab. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli je tjedan, pak, prijavljena u Sjevernoj Irskoj jer je na skupu u Belfastu prijetila i vrijeđala u svom govoru. Fransen je više nego zadovoljna činjenicom da je Trump pregledao njezin video, prenosi Jutarnji.

U reakciji na Trumpovu objavu na Twitteru, službeni glasnogovornik britanske premijerke Therese May kazao je da je "bilo pogrešno od predsjednika da to učini", prenosi BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo