'Znam za sve' / Trump: 'Putin je vjerojatno upleten u trovanja i atentate, a mislim da se u izbore uplitala i Kina'

Image
Foto: AP

Na pitanje smatra li da se Rusija uplitala u američke predsjedničke izbore 2016., Trump je kazao kako po tom pitanju Rusija nije bila jedina

15.10.2018.
21:10
AP
VOYO logo

Američki predsjednik Donald Trump kazao je u intervjuu za CBS kako je ruski predsjednik Vladimir Putin vjerojatno upleten u trovanja i atentate, no ne u SAD-u, a također je komentirao i odnose sa Sjevernom Korejom, Rusijom i Kinom, prenosi CNN

CBS-ova novinarka upitala je Trumpa smatra li da se Rusija uplitala u američke predsjedničke izbore 2016., a Trump je kazao kako po tom pitanju Rusija nije bila jedina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uplitali su se. Ali mislim da se i Kina uplitala kao i druge zemlje", kazao je Trump te dodao kako iskreno misli da je "Kina veći problem". Komentirao je i trgovinski rat s Kinom te poručio kako bi mogao nametnuti nove carine. SAD je, naime, Kini nametnuo 250 milijardi u carinama, a Trump je prošli mjesec zaprijetio kako će nametnuti još više carina ako Kina uzvrati protiv američkih farmera ili drugim industrijama. 

Ne želi gurnuti Kinu u ekonomsku krizu

“Oni žele pregovarati”, kazao je Trump, a na pitanje je li on spreman pregovarati s njima odgovorio je: "Imam odličnu kemiju s predsjednikom Xiem. Ne znam hoće li se to nastaviti. Rekao sam predsjedniku Xiu kako ne možemo nastaviti s time da Kina uzme 500 milijardi dolara u trgovini. Rekao sam da mi to ne možemo i nećemo više raditi", kazao je Trump. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki predsjednik kazao je kako Kinu ne želi gurnuti u ekonomsku krizu te da želi da otvore tržište poput SAD-a. 

'Imam dobru energiju s Kimom'

O odnosima sa Sjevernom Korejom, Trump je kazao kako Kim Jong Un krši ljudska prava, no da je njegovo djelovanje rezultiralo manjim brojem prijetnji prema SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam za sve te stvari. Mislim, ja nisam dijete. Ja znam te stvari. Gledajte, pustimo to kako je. Ja se slažem s njime jako dobro. Imam dobru energiju s njime. Pogledajte grozne prijetnje koje su bile upućene. Nema više prijetnji", kazao je Trump.  

'Ne vjerujem svakome u BIjeloj kući'

Američki predsjednik osvrnuo se i na komentare svoje supruge Melanie koja je kazala kako postoje zaposlenici Bijele kuće kojima se ne može vjerovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imam iste osjećaje. Ne vjerujem svakome u Bijeloj kući, da budem iskren", kazao je Trump. "Nisam dijete, to je težak posao. To je zlobno mjesto. Washington je zlobno mjesto. Napadi, pričanje iza leđa, ali na svoj način, osjećam se jako ugodno ovdje", kazao je Trump, prenosi CNN.  

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo