NAJAVIO ZAOKRET VANJSKE POLITIKE / Trump se ispričao za bombardiranje Srbije 1999. godine: 'To je bila greška! Bili ste naši saveznici i veoma ste dobri ljudi'

Image
Foto: AP

U ekskluzivnom intervjuu magazinu Nedeljnik Trump je rekao da će 'ojačati vezu SAD-a i Srbije'

13.10.2016.
17:10
AP
VOYO logo

BEOGRAD - Kandidat republikanaca za američkog predsjednika Donald Trump ispričao se Srbiji i Srbima za bombardiranje 1999. i najavio novu vanjsku politiku prema Balkanu ako postane predsjednikom Amerike, objavio je u četvrtak beogradski tjednik Nedeljnik.

"Bombardiranje Srba, koji su bili naši saveznici u oba svjetska rata, bilo je velika greška. Srbi su veoma dobri ljudi. Nažalost, Clintonova administracija nanijela im je dosta zla, ali i čitavom Balkanu, od kojeg su napravili kaos", citira Trumpa na svoj internet stranici Nedeljnik, najavljujući ekskluzivni intervju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki milijarder i kandidat republikanaca za prvog čovjeka SAD-a u ekskluzivnom intervjuu beogradskom magazinu Nedeljnik, rekao je da će "ojačati vezu SAD-a s vladom u Beogradu".

Istodobno, Trump je pozvao i glasače srpske dijaspore u nekoliko najvažnijih američkih saveznih država Ilinoisu, Indiani, Wisconsinu, Ohiu i Michigenu, da glasuju za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom intervjuu za srpske medije Trump govorio o politici koju, bude li izabran, kani voditi prema Rusiji i Putinu, borbi protiv Islamske države, te o njegovim šansama da pobjedi na predsjedničkim izborima u kampanji za koju se požalio da su "svi mediji" protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo