poruka iz sad-a / Trump se nada miru na korejskom poluotoku: 'Izgleda da je to moguće'

Image

'Govorili su da postoje dvije alternative: ili ih pustimo da imaju što imaju ili krenimo u rat. A sada imamo puno bolju alternativu za koju nitko nije ni mislio da je moguća'

27.4.2018.
21:19
VOYO logo

Američki predsjednik Donald Trump izjavio je u petak da će se uskoro susresti sa sjevernokorejskim vođom Kim Jong Unom radi denuklearizacije korejskog poluotoka i dodao kako se nada danu kada će Sjeverna i Južna Koreja živjeti u miru.

Govoreći američkim sportašima koji su sudjelovali na zimskoj Olimpijadi u Južnoj Koreji, Trump je komentirao susret sjevernokorejskog i južnokorejskog čelnika, izrazivši nadu da obje strane "jednoga dana mogu živjeti u skladu, napretku i miru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgleda da je to moguće", istaknuo je. "Kada sam ja počeo, ljudi su komentali kako je to nemoguće. Govorili su da postoje dvije alternative: ili ih pustimo da imaju što imaju ili krenimo u rat. A sada imamo puno bolju alternativu za koju nitko nije ni mislio da je moguća", dodao je.

Sjevernokorejski čelnik Kim Jong Un i južnokorejski predsjednik Moon Jae In usuglasili su se na povijesnom sastanku na vrhu u petak da će stremiti ostvarenju niza povijesnih ciljeva, uključujući denuklearizaciju korejskog poluotoka i službeni završetak rata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastanak dvojice korejskih predsjednika uvertira je u još neočekivaniji susret - Kima i Trumpa. Izgledi da taj sastanak bude uspješan rastu s uspjehom današnjeg susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo