OVALNA SOBA / Trump u Bijelu kuću primio starletu pa se ubrzo pohvalio na Twitteru: 'Imali smo sjajan sastanak'

Image
Foto: Twitter

"Imali smo sjajan sastanak, razgovarali smo o reformama zatvorskog sustava i izricanju presuda", napisao je na Twitteru

31.5.2018.
8:43
Twitter
VOYO logo

Američka starleta Kim Kardashian West susrela se u srijedu u Bijeloj kući s predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom kako bi razgovarala s njim o reformi zatvorskog sustava u Americi, a u tom se kontekstu založila za pomilovanje 63-godišnje Alice Marie Johnson, koja je prije više od 20 godina osuđena na doživotni zatvor zbog zloupotrebe narkotika.

Johnson je kažnjena jer je radila kao 'telefonska mula', odnosno služila je kao veza između velikih dobavljača uličnih dilera droge, a to joj je bio prvi sukob sa zakonom u životu. Kardashian se za njezin slučaj zainteresirala krajem prošle godine te je povela svojevrsnu kampanju za gospođu Johnson u sklopu koje je razgovarala i s Trumpovim zetom Jaredom Kushnerom, kojega je ovaj zadužio za reformu zatvorskog sustava. Također, vlastitog je odvjetnika angažirala da se pozabavi slučajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nacereni Trump objavio je na Twitteru fotografiju iz Ovalnog ureda na kojoj pozira u društvu starlete.

"Imali smo sjajan sastanak, razgovarali smo o reformama zatvorskog sustava i izricanju presuda", napisao je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kardashian je u priopćenju navela da se nada da će predsjednik pomilovati gospođu Johnson, kojoj je u srijedu igrom slučaja bio rođendan, a američki mediji javljaju da je dogovorila još jedan sastanak o toj temi s Kushnerom, ali i s njegovom suprugom i predsjednikovom kćeri Ivankom, s kojima će uskoro večerati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo