Novi potresi / Trumpov direktor komunikacija odlazi nakon samo deset dana na funkciji

Image
Foto: Screenshot (Youtube)

Anthony Scaramucci, koji je 21. srpnja imenovan Trumpovim direktorom komunikacija, odlazi s te pozicije nakon što je izvazvao skandal

31.7.2017.
21:35
Screenshot (Youtube)
VOYO logo
Image
'osebujan rječnik' /

Otvoreni rat među najbližim Trumpovim ljudima: Scaramucci se prostačkim rječnikom obrušio na kolege u Bijeloj kući

Image
'osebujan rječnik' /

Otvoreni rat među najbližim Trumpovim ljudima: Scaramucci se prostačkim rječnikom obrušio na kolege u Bijeloj kući

Direktor komunikacija Bijele kuće Anthony Scaramucci smijenjen je u ponedjeljak samo deset dana nakon što ga je predsjednik Donald Trump imenovao na to mjesto.

"Scaramucci odlazi s mjesta direktora komunikacija Bijele kuće", objavila je glasnogovornica Sarah Sanders dodavši da Scaramucci smatra "da je najbolje omogućiti predstojniku ureda Bijele kuće Johnu Kellyju čistu situaciju i dati mogućnost da sam gradi svoj tim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do odlaska Scaramuccija s dužnosti dolazi upravo na zahtjev umirovljenog generala Johna Kellyja, koji je u ponedjeljak postao novi predstojnik ureda Bijele kuće, objavio je New York Times.

Bivši financijer na Wall Streetu, imenovan prije desetak dana, Scaramucci je krajem prošloga tjedna prostačkim jezikom napao dotadašnjeg predstojnika ureda Bijele kuće Reincea Priebusa i glavnog Trumpova stratega Stevea Bannona, objavio je New York Times nakon telefonskog razgovora Scaramuccija i novinara tog lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trump je u ponedjeljak za predstojnika ureda imenovao Kellyja, umirovljenog generala, kojeg je pohvalio za njegov rad u ministarstvu domovinske sigurnosti i smanjenje broja osoba koje ilegalno prelaze južnu granicu SAD-a, te provedbu zabrane ulaska za izbjeglice i državljane nekoliko većinski muslimanskih zemalja. 

"On će, nemam dvojbe, odraditi spektakularan posao kao predstojnik ureda", rekao je Trump novinarima u kratkoj izjavi u Ovalnom uredu nakon što je Kelly položio prisegu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S vrlo kontroverznom situacijom bilo je vrlo malo prijepora, što je po sebi doista zadivljujuće", rekao je Trump.

Očekuje se da Kelly uvede više discipline u Trumpovu Bijelu kuću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trump je prošlog tjedna objavio da će Kelly zamijeniti Priebusa nakon posebno kaotičnog tjedna u kojem njegov prvi zakonodavni prijedlog, reforma zdravstvenog sustava, nije uspio proći glasovanje u Kongresu.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo