Twitter transfer / Trumpova administracija preuzela vlast na društvenim mrežama pa obrisala tragove Obamine vladavine

Image

Obamina administracija predala je vlast Trumpovoj novoosnovanoj administraciji koja je preuzela i račune na društvenim mrežama

20.1.2017.
19:30
VOYO logo

Sada već bivša Obamina administracija službeno je predala vlast administraciji Donalda Trumpa – 45. američkog predsjednika. Po prvi se put u transferu vlasti dogodila i predaja društvenih mreža poput Facebooka, Twittera i Instagrama.

Brojni su se pitali kako će se ovaj proces odviti i sada su stvari puno jasnije: na Facebooku aktivnosti će se jednostavno nastaviti, dok su na Twitteru stvari nešto drukčije. Predsjednikov račun @POTUS je u potpunosti očišćen i Trump će krenuti u 'friški' start sa svojim osebujnim tweetanjem. Obama je dobio novi korisnički račun @POTUS44 na koji su arhivirani svi dosadašnji tweetovi 44. američkog predsjednika. Po istom principu napravljeni su transferi i za račun prve američke dame @FLOTUS i za dopredsjednika @VP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono čemu se posebno možemo radovati jest tweetanju @FLOTUS odnosno prve dame Amerike Melanije Trump koja je na svom dosadašnjem osobnom profilu redovito tweetala o raskošnom životu američkog jet-seta. Hoće li nastaviti u sličnom stilu, to tek trebamo vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo