šokirala priznanjem / Trumpova savjetnica priznala da je i sama bila žrtva spolne agresije: 'Jako mi je žao...'

Image
Foto: AP

'Ne očekujem da sudac Kavanaugh (...) ili bilo tko drugi bude odgovoran za to. Treba biti odgovoran za vlastito ponašanje'

30.9.2018.
18:04
AP
VOYO logo

U intervjuu za CNN u kojem je stala u obranu Bretta Kavanaugha, kandidata Donalda Trumpa za Vrhovni sud bez dokaza optuženog za pokušaj silovanja, Kellyanne Conway, bliska savjetnica američkog predsjednika, kazala je u nedjelju da je i sama bila žrtva spolne agresije.

Na pitanje novinara, bivša direktorica Trumpove kampanje kazala je kako smatra da ne bi trebalo politizirati takve afere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam puno razumijevanja za žrtve spolne agresije, spolnog uznemiravanja i silovanja", kazala je, dodajući, nakon trenutka tišine: "Ja sam žrtva spolne agresije".

"Ne očekujem da sudac Kavanaugh (...) ili bilo tko drugi bude odgovoran za to. Treba biti odgovoran za vlastito ponašanje", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar CNN-a Jake Tapper bio je vidljivo iznenađen. "Jako mi je žao zbog boli koju ste morali pretrpjeti", rekao je.

Conway se često pojavljuje u medijima i jedna je od najpoznatijih osoba u Trumpovoj administraciji. U dobrim je odnosima s medijima, za razliku od mnogih drugih članova administracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od 20 milijuna ljudi u SAD-u pratilo je u četvrtak saslušanje u Senatu Bretta Kavanaugha i njegove navodne žrtve, Christine Blasey Ford. Ona ga optužuje za pokušaj silovanja na zabavi 1982., dok su bili adolescenti. Sudac optužbe odbacuje, a slučaj je izazvao burnu političku raspravu između demokrata i republikanaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo