u velikim problemima / Tučnjava usred irskog puba: Conor McGregor se zamjerio irskom kartelu, glava mu ucijenjena?

Image
Foto: AP

Prema nekim informacijama, McGregor je napustio Irsku te da će, ne plati li kartelu milijun dolara, platiti glavom

29.11.2017.
10:44
AP
VOYO logo

Irski UFC borac i prvak lake kategorije Connor McGregor mogao bi se naći u ozbiljnim problemima nakon što su brojni otočki mediji objavili kako se McGregor našao usred tučnjave i to s članom jednog narko - kartela. 

Što se točno dogodilo i dalje nije jasno. Prema nekim informacijama, McGregor se u pubu sukobio s mladićem, a čovjek u 50-im godinama, blizak osuđenom dileru Grahamu Whelanu, pokušao ih je spriječiti pa je dobio dva, tri udarca u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ime irskog borca nigdje nije spomenuto, no u policijskom izvješću stoji kako je 'irski celebrity napao bliskog suradnika kartela Kinaha', a nedugo nakon incidenta McGregor je na svom instagramu objavio video na kojem nosi kapuljaču te ga naslovio 'The Celebrity'. 

Kartel Kinahan je inače, najveći irski kartel, vodi ga Christy Kinahan, optuženi diler koji je pobjegao u Dubai, a bogastvo mu procjenjuju na milijardu dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nekim informacijama, McGregor je napustio Irsku te da će, ne plati li kartelu milijun dolara, platiti glavom. Ipak, takve informacije spadaju tek u puke glasine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo