umiješala se policija / U Beogradu napali poznatog glumca koji izlazi na izbore: 'Izdajniče, Vučić ti skuplja potpise za listu'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Policija je, prema riječima Trifunovićeva suradnika, muškarca sklonila sa strane

31.5.2020.
16:45
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Lider Pokreta slobodnih građana, srbijanski glumac Sergej Trifunović napadnut je u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu tijekom skupljanja potpisa za izbore.

Prolaznik vikao na glumca

Sumnja se da je Ž. A. nakon kraće rasprave udario šakom Trifunovića, a potom je u drugom incidentu došlo do svađe između M. Ð. i Trifunovića, no u toj svađi nije bilo fizičkog obračuna, piše b92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je spriječila veće incidente i odmah privela dvojicu muškaraca i o svemu obavijestila nadležno tužiteljstvo koje će odlučiti o daljnjem tijeku postupka.

Član predsjedništva PSG-a Pavle Grbović rekao je da je prolaznik Trifunoviću vikao da je "izdajnik" i da mu  "Vučić skuplja potpise za listu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon kraće verbalne rasprave prolaznik je Trifunovića udario šakom u glavu", rekao je Grbović i dodao da je Trifunović dobro.

Po njegovim riječima, došla je policija i "sklonila sa strane" muškarca koji je napao lidera PSG-a, ali je dodao da nema informacije je li muškarac i priveden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo