masakr u teksasu / U obračunu bikerskih bandi ispred restorana ubijeno devetero ljudi, a više ih je ranjeno

Image
Foto: AP Images

Svađa je očito počela u restoranu a policija je došla kada su pripadnici banda izašli na parkiralište trgovačkog centra Central Texas Market gdje se pucnjava dogodila

18.5.2015.
8:35
AP Images
VOYO logo

Devet osoba je ubijeno, a više ih je ranjeno u pucnjavi između suparničkih biciklističkih banda u Wacu u Teksasu, pišu mjesna glasila.

Sukob je izbio na parkiralištu restorana, gdje su se suparničke bikerske bande potukle baseballskim palicama i noževima a onda izvukle i vatreno oružje, rekao je policajac Patrick Swanton za televizijsku mrežu KWTX, podružnicu CBS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svađa je očito počela u restoranu a policija je došla kada su pripadnici banda izašli na parkiralište trgovačkog centra Central Texas Market gdje se pucnjava dogodila.

Kako navodi KWTX, bikeri su pucali u policajce. No policija u Wacu je na Facebooku objavila da nitko od njezinih službenika nije ranjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Područje sukoba je okružila policija koja je zamolila stanovnike da ne dolaze na mjesto sukoba. Više naoružanih osoba je uhićeno, dodaje isti izvor.

"Molimo vas, ne idite u trgovački centar Central Texas Market jer je to područje nesigurno. Policija i dalje uhićuje osobe koje dolaze s oružjem", dodala je policija u Wacu na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Waco, grad na jugu Teksasa, ima 129.000 stanovnika. 1993. ondje se dogodila 50-dnevna opsada nakon razmjene vatre između pripadnika jedne sekte i FBI-ja koja se završila požarom u kojemu su poginule 74 osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo