TRAGEDIJA / U požaru u susjedstvu poginulo dvoje djece: 'Vatrogasci su za desetak minuta stigli, ali nesretnoj djeci nije bilo spasa'

Image
Foto: Ilustracija / Davor Javorovic/PIXSELL

Osnovno javno tužiteljstvo u Požarevcu izdalo je nalog za obdukciju tijela preminule djece. Otvorena je i istraga, koja bi trebala pokazati što je uzrok izbijanja požara, kao i ima li odgovornosti majke

31.12.2017.
12:55
Ilustracija / Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Dvogodišnji dječak i djevojčica stara tek jednu godinu stradali su u subotu kada su se, prema prvim rezultatima, zapalile lampice na novogodišnjoj jelki u kući u selu Porodin u Srbiji, javlja Blic. "Riječ je o obitelji Martina Jeremića, koji se sa suprugom Milicom prije nekoliko godina doselio u Porodin iz Jagodine.

Čuli smo da su lampice na novogodišnjoj jelki izazvale kratki spoj, da je žar pao na pod, pa se vatra brzo proširila na cijelu kuću", pričaju mještani Porodina za Blic. Očevici tvrde da se majka u trenutku kada je došlo do požara nalazila u štali, a nakon što je čula vrisak dječaka, potrčala je prema kući, no od vatre nije mogla prići. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretna žena je odmah potrčala do susjeda, koji su pozvali vatrogasce. "Vatrogasci su za desetak minuta stigli. Međutim, nesretnoj djeci nije bilo spasa. Njihova tijela pronađena su u ruševinama kuće", kazali su mještani.

Osnovno javno tužiteljstvo u Požarevcu izdalo je nalog za obdukciju tijela preminule djece. Otvorena je i istraga, koja bi trebala pokazati što je uzrok izbijanja požara, kao i ima li odgovornosti majke za ovu nezapamćenu tragediju, piše Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo