najpoželjniji kandidat / U utrku za Bijelu kuću uključio se bivši guverner Floride Jeb Bush

Image
Foto: AP Images

Bush je dugo vremena vodio u anketama kao najpoželjniji predsjednički kandidat Republikanske stranke na predsjedničkim izborima 2016.

5.6.2015.
9:45
AP Images
VOYO logo

Bivši guverner Floride Jeb Bush 15. lipnja će napokon objaviti da ulazi u utrku za republikansku predsjedničku nominaciju, objavili su američki mediji.

Jeb Bush (62) čiji su otac i stariji brat bili američki predsjednici, na svom je Twitteru napisao da će 15. lipnja izreći važnu objavu. Bush će govoriti na koledžu u Miamiju nakon što se vrati s europske turneje po Njemačkoj, Poljskoj i Estoniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bush je dugo vremena vodio u anketama kao najpoželjniji predsjednički kandidat Republikanske stranke na predsjedničkim izborima 2016., ali ga polako sustiže guverener Wisconsina Scott Walker, čiji se ulazak u utrku očekuje za nekoliko tjedana.

Busha čeka izazov i u njegovoj matičnoj državi Floridi, iz koje je mladi i popularni senator Marco Rubio već ušao u utrku i poručio Bushu da stranka treba novi naraštaj čelnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utrku za republikansku nominaciju već je ušlo deset političara. Na demokratskoj strani ih ima četvero, ali sve su oči i dalje uprte u Hillary Clinton koja se smatra najizglednijom nasljednicom Baracka Obame u Bijeloj kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo