TRAGEDIJA U ŽITIŠTU / U Vojvodini dan žalosti zbog masakra u kojem je ubijeno pet osoba

Image
Foto: Facebook/info centar Žitište
Image
Foto: Facebook/info centar Žitište

U Vojvodini je u nedjelju dan žalosti zbog masakra u banatskom selu Žitište u kojemu je pretprošle noći ljubomorni muž ubio bivšu ženu i još četiri osobe, a još 23 osobe ranio pucajući u lokalnom kafiću

3.7.2016.
13:26
Facebook/info centar Žitište
VOYO logo
Image
masakr u srbiji /

Pomahnitali manijak ušao u kafić i počeo pucati po gostima: ubio petero ljudi, a više od 20 ih ranio

Zbog tragedije u selu Žitište u Srednje-banatskom okrugu proglašena je trodnevna žalost, a srbijanska javnost i mediji već drugi dan analiziraju je li ovaj zločin mogao biti izbjegnut i tko je sve zakazao u sustavu zdravstveno-socijalne zaštite te koliko je još ilegalnog oružja zaostalog iz rata 90-ih godina prošlog stoljeća u posjedu potencijalnih ubojica.

U kući osumnjičenog za peterostruko ubojstvo u Žitištu Siniše Zlatića, počinjeno kalašnjikovim, policija je našla još jednu pušku i izvjesnu količinu streljiva u ilegalnom posjedu, potvrdio je srbijanski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istodobno, ministar tvrdi kako ubojica do sada nije imao niti jednu prekršajnu ili kaznenu prijavu, ali mu proturječe izjave Zlatićeva bivšeg punca Svete Savanovića, koji je medijima rekao da je i sutkinja prilikom rastave braka upozorila Sinišu Zlatića da se ne smije nasilno ponašati prema bivšoj supruzi. Savanović kaže i da se njegova kćerka više puta obraćala socijalnim službama, ali je pomoć izostala.

Ubojica Siniša Zlatić je, kako navode beogradski mediji, sin izbjeglica iz okoline Vajske u Slavoniji, koji su u Srbiju došli 90-ih godina prošlog stoljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo