ZBOG NASLJEDSTVA / Ubila poznanicu pa tijelo strpala u kofer i satima ga vukla po Londonu. Snimile je kamere, ona sve negira

Image
Foto: Twitter/Screenshot

Kamere su snimile Mitchell kako izlazi iz kuće pokojnice s plavim kuferom koji je izgledao mnogo teže nego kada je došla.

14.10.2022.
12:44
Twitter/Screenshot
VOYO logo

Nastavlja se suđenje 38-godišnjakinji za koju se sumnja da je u Londonu ubila 67-godišnjakinju i strpala njezino obezglavljeno tijelo u plavi kovčeg kojeg je dva sata vukla po ulicama Londona dok su nadzorne kamere pratile njezino kretanje.

Naime, 38-godišnja Jemma Mitchell navodno nije uspjela izvući 200 tisuća funti od nesretne žene za popravke trošne kuće u sjeverozapadnom Londonu. Nakon što se 67-godišnja Mee Kuen Chong predomislila, mlađa žena ju je ubila, a njezin se ostataka riješila. Potom je krivotvorila oporuku kako bi naslijedila dio njezinog bogatstva, tvrdi odvjetništvo. Da je oporuka lažna, otkriveno je kada je pretražen dom starije žene koja je svoju imovinu zapravo ostavila obitelji i humanitarnim udrugama, piše SkyNews.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamere su snimile Mitchell kako izlazi iz kuće pokojnice s plavim kuferom koji je izgledao mnogo teže nego kada je došla. U drugom je, smatra se, nosila papirologiju. Po Londonu je šetala dva sata prije nego je pozvala taksi. Zatim je unajmila automobil u koji je ugurala plavi kofer. Nakon što je puknula guma na automobilu, došao je serviser koji je primijetio prtljagu i "pljesniv i vlažan" miris, a automobil su snimile kamere nedaleko od mjesta gdje je pronađeno tijelo.

Obezglavljeno tijelo nesretne žene pronašli su izletnici, a njezinu lubanju nekoliko dana kasnije. Obdukcija je pokazala da je 67-godišnjakinji slomljena lubanja, a imala je i 20 prijeloma rebara. Nakon što je policija pronašla plavi kufer sumnjiva je bila lažna oporuka prema kojoj je 95 posto imovine pokojnice trebalo pripast njezinoj ubojici, a pet posto njezinoj majci. Osumnjičena sve negira, a suđenje se nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike