pucali iz strojnice / Ubojica sarajevskih policajaca u bijegu: Raspisana tjeralica za identificiranim osumnjičenim

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jedan ili više napadača na njih su bez ikakvog upozorenja pucali iz strojnice pri čemu je Šehović ubijen na mjestu

28.10.2018.
8:30
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Sarajevski policijski istražitelji identificirali su glavnog osumnjičenika za ubojstvo dvojice njihovih kolega počinjeno u petak a riječ je Njegoslavu Milinkoviću iz Istočnog Sarajeva koji je ranije privođen zbog sudjelovanja u krađama automobila, prenijeli su u subotu navečer lokalni mediji pozivajući se na neimenovane policijske izvore. Za Milinkovićem (32) koji je u bijegu je raspisana policijska tjeralica.

Policajci Adis Šehović (43) i Davor Vujinović (46) ubijeni su u petak ujutro u sarajevskom naselju Alipašino polje kada su tijekom redovite ophodnje naišli na osobe koje su pokušavale ukrasti automopbil "Golf". Jedan ili više napadača na njih su bez ikakvog upozorenja pucali iz strojnice pri čemu je Šehović ubijen na mjestu a Vujinović je uslijed teških ozljeda umro u bolnici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milinković za kojega se sumnja da je počinitelj ovog teškog zločina je u policijskim evidencijama od 2016. kada je zajedno sa dvojicom sudionika zatečen u krađi automobila u sarajevskom naselju Ilidža.

I tada je došlo do oružannog okršaja u kojemu su kradljivci pucali na policajce no oni su uzvratili vatru i ozlijedili jednog od njih po imenu Savo Petričević koji je kasnije umro u bolnici. Milinković i njegov drugi saučesnik Bojan Košarac su uhićeni a tijekom istrage u garaži u Istočnom Sarajevu koja je u Milinkovićevom vlasništvu pronađen je BMW koji je ranije ukraden u Sarajevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj slučaj nikada nije dobio sudski epilog iako je podignuta optužnica pred Sudom BiH.

Milinković je ponovo bio uhićen u lipnju ove godine u akciji policije Republike Srpske protiv pripadnika kriminalnih skupina koje organizirano kradu automobile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo