ozlijeđen i njegov sin / Ubojstvo ispred škole: Pred očima djece smaknut odvjetnik Arkanovog ubojice

Image
Foto: Thinkstock.com

Gavrić je osuđen na 35 godina zbog ubojstva Ražnatovića i dvojice njegovih prijatelja

30.10.2018.
13:46
Thinkstock.com
VOYO logo

Poznati južnoafrički odvjetnik iz Cape Towna, 50-godišnji Pete Mihalik, ubijen je jutros u automobilu ispred škole svoje djece. 

Mihalik je na ovim prostorima poznat kao odvjetnik ubojice zloglasnog Željka Ražnatovića Arkana, Dobrosava Garića. Južnoafrički mediji pišu da je Mihalik ubijen u 7.30 sati po lokalnom vremenu dok je djecu vodio u školu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je odmah krenula u potragu za ubojicom koji je navodno s mjesta ubojstva pobjegao u srebrnom VW Polu. Očevici su kazali da je ubojica na Mihalika zapucao kroz prozor na vozačevoj strani automobila. U napadu je ozlijeđen i osmogodišnji sin odvjetnika, dok je kćer, koja je također bila u autu, prošla bez ozljeda. 

"Napadač je prišao automobilu i ubio ga kroz staklo"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napadač je prišao automobilu i ubio ga kroz staklo", kazao je očevidac. Južnoafrički mediji pišu da je Mihalik branio neke od najpoznatijih mafijaša iz te države. 

VEZANI ČLANAK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina o ubojstvu Arkana: srpski zločinac likvidiran je zbog - nogometaša! 

Kurir piše da je Gavrić osuđen na 35 godina zbog ubojstva Ražnatovića i dvojice njegovih prijatelja Milenka Mandića Mande i Dragana Garića Gare. Gavrić je uhićen u prosincu 2011. godine u Južnoafričkoj Republici i još uvijek se u toj državi nalazi u kućnom pritvoru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravosudne vlasti Južnoafričke Republike još uvijek ne izručuju Gavrića Srbiji, a mnogi velike zasluge za to što do izručenja još nije došlo pridaju i ubijenom odvjetniku.  

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo