Skandal u Crnoj Gori / Učenica u školi pjevala 'Čavoglave' pa drugoj prijetila nožem. Uz to širi stravične poruke: 'Marš, Srbi'

Image
Foto: Shutterstock/Twitter

Ono što posebno zabrinjava jest to da nitko od nastavnika - nije reagirao

28.6.2019.
12:55
Shutterstock/Twitter
VOYO logo

Učenici u Osnovnoj školi u Podgorici bili su izloženi verbalnim i fizičkim napadima. Naime, učenica osmog razreda K.P. pjevala je Thompsonovu pjesmu "Čavoglave" ispred zbornice i to u prisutnosti učitelja M.B. 

To joj je dalo "vjetar u leđa" pa je idući dan u školu donijela nož i u učionici ga stavila pod grlo učenici J.P. Učiteljica je isti tren prekinula sat i pozvala njezinu razrednicu, ali bez ikakva učinka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idućeg dana nastavilo se skandalozno ponašanje K.P. te je napala još četvero učenika. Tukla ih je šakama i nogama te su idući dan u školu došli roditelji napadnute djece. No, umjesto smirivanja situacije, došlo je do konflikta s roditeljima K.P., a sve se to događalo pred očima brojnih učenika. 

Sve navedeno nije smirilo agresivnu učenicu pa je napala još jednog učenika,  zaprijetivši mu: "Vidjet ćeš ti, Srbine, što te čeka". K.P. isto tako, u školu donosi ručno rađene letke na kojima piše: "Marš, Srbi! Crnom Gorom upravljaju Hrvati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da je stvar otišla predaleko, a posebno što se događa u osnovnoj školi. Konflikti iz društva se prenose na škole, a posebno su ugrožena djeca srpske nacionalnosti. Nedopustivo je pasivno ponašanje uprave škole i nastavnog kadra. Zadnji je trenutak da reagiraju nadležne inspekcije i resorna ministarstva, dok posljedice ne budu još veće", kazala je majka napadnutog učenika za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo